Witam. Chciałbym dodać test na znajomość regulaminu aby zapobiec rejestracji Trolli (powszechnie nazywanych Dziećmi Neostrady). Jeżeli był już taki temat to przepraszam (szukałem). Pozdrawiam, Qrchack
Coś mi się wydaje, że to taki mod jednorazowego użytku i, o ile nie znajdzie się ktoś chętny, będzie trzeba szukać na TargoWWWisku.
Co do samej idei - nie polecam pól tekstowych, zbyt łatwo o irytację wywołaną literówką, zwłaszcza kiedy idzie o polskie znaki diaktryczne. Test wielokrotnego wyboru (abcde) to chyba lepszy pomysł, przy czym trzeba wymyślać podpuchy.
Tak, wiemy. To jest mułka z basłem, tylko trzeba to później sprawdzić i wynik przeciągać przez wszystkie szczeble rejestracji. Tu dopiero zaczyna się zabawa.
Rejestracja: 10 Sie 2006, 13:03 Posty: 409 Miejscowość: Ostrowiec Św. Pochwały: 49
no ale rownie dobrze mozna zrobic zwykly formularz ktory po poprawnym wypelnieniu tych pól przenosi do rejestracji, wiadomo ze kazdy moze sobie wejsc odrazu przez bezposredni link, tylko ze zwykly uzytkownik nawet niezna tego linku a mysle ze jemu nie chodzilo o jakies specjalne zabezpieczenia.....