Cytuj:
Skoro gdy chcesz instalujesz jakiegos moda to dlaczego nie mozesz jakiegos odinstalowac?
Z Przema ? Z reguly jak ktos go instaluje to nie zna sie zbytnio na phpbb2 i ich systemie szablonow. Tak samo jak zazwyczaj slabo sie zna na instalacji modyfikacji - myslisz, ze jak ktos to umie chociazby w srednim stopniu to odinstaluje modyfikacje z bardzo skomplikowanego kodu Przema nie majac przy tym instrukcji ( bo ma duzo wlasnych modyfikacji )
CrashXt napisał(a):
hmm nie mam pod reka danych porownawczych, ale z tego co pamietam to z wersja 1.12.5 orginalny skrypt nie jest wcale taki lepszy i szybszy!
Ma cacheowanie, co i tak nie zmienia faktu, ze w min sposob jest wolniejszy.
CrashXt napisał(a):
Moze to bylo wazne jakis czas temu bo teraz na nazwie za grosze masz 5GB/1200 GB (rocznie) wiec
...
Zazwyczaj na serwerze nie ma tylko forum. Wtedy juz sie licza te dziesiatki ( bo nie setki ) mb roznicy
CrashXt napisał(a):
o ile latwiejsze? Na by Przemo nie mam zadnych problemow z edycja czy instalowaniem modow... jest wiecej plikow wiec ten kod nie jest nawalony w jedno miejsce w ktorym nie mozna sie polapac...
Hmm, wiecej plikow, bo wiecej modyfikacji. Ty nie jestes wyznacznikiem latwosci instalacji modow, tak samo jak ja nie jestem. Tak jak pisalem na poczatku - wiekszosc uzytkownikow Przema to osoby poczatkujace, wiekszosc zaawansowanych userow robiac wlasny serwis woli miec wszystko pod kontrola - jesli sa odpowiednio dorosli. A osoby poczatkujace gubia sie w zwyklym phpBB2, wyobraz sobie przemo.
Pomocy nt. forum lub/i php udzielam tylko na forum.