Zgred napisał(a):
1. Pierwszy cytat nie jest z mojej wypowiedz, przeczytaj jeszcze raz wątek, ale uważnie
Twoja wypowiedź zawerała to. A czy to było cytowane czy nie to nie pamiętam...
Zgred napisał(a):
2. To, że Lew jest modem na bb4 a BlueMan na bb3 nie świadczy o stronniczości, ale o otwartości i umiejętności współpracy, której Wam brakuje, a co więcej nawet nie mieści się Wam w głowach.
Nie Tobie idzie oceniać czego brakuje nam w głowach...
Zgred napisał(a):
3. Ranga lizus jest bardzo odpowiednia dla Ciebie, bo czepiając się Lwa i BlueMana, umykasz od zasadniczego problemu jakim jest włamanie i kradzież.
Rozwaliłeś mnie... Wiesz co? Skoro nie wiesz skąd wywodzi się moja ranga radze Ci się nie wypowiadać na ten temat...
Zgred napisał(a):
Boisz się nazwać rzeczy po imieniu, żeby settafix/d3d!k i Tobie nie zrobił kuku?
Mylisz się i to jeszcze nie wiesz jak bardzo się mylisz....
Cytuj:
4. Nie ma takiego słowa jak "bezstronniczość".
Nie udawaj takiego polonisty wytykając błedy...
Zgred napisał(a):
5. To nie było tylko niestosowne zachowanie, patrz punkt 3. Czy złodziej przestaje być złodziejem tylko dlatego, że Tobie nic jeszcze nie ukradł? Takie zachowania należy karać, jeśli się nie da w inny sposób, to chociaż w taki.
Uwaga, uwaga. Z dniem dzisiejszym wszystkie osoboby obecne na forum, które miały jakiekolwiek nie czyste zatargi, zagrania dostają bana. *Zgred też dostanie bo nas wydał. Stał się wtyczną w CBA i CBŚ...
I tym miłym akcentem kończymy tą bezsensowną transmisję o bezsensownych kłótniach i bzdurach które nie powinny mieć miejsca.
Wszyscy czepiają się jaki to support phpBB2.pl jest źle nastawiony do BB3.
Przez co? przez takie tematy.
Dlatego kończymy tą dyskusję i zamykamy. A kolejne tematy które będą miały na celu wywołanie wojny będą karane... i to surowo....
Miłego dnia...