d3d!k napisał(a):
Rzenada
Dysleksje mam -.-''
Vladimir napisał(a):
No i jaki był sens tego? LEW może wytoczyć sprawę w sądzie. A z hackingu żadne korzyści.
Jak chce może iść na policje ja w tym żadnego problemu nie widze. Nawet dostał moje IP na GG

Korzyści są takie że LEW21 zobaczył że jak się chce można zrobić wszystko niezależnie jaki jest master <lol2>
palo napisał(a):
O bony... ;P Zhackował, jego sprawa. Z tego co pisze d3d!k, to lajon o tym wiedział wcześniej i były między Panami jakieś waśnie.
Tak lajon wiedział o tym już wcześniej, i nie ja zacząłem tą wojnę, jeden z jego byłych moderatorów zaczął mnie straszyć że zhackuje mój support i jakoś przez pół roku mu się nie udało <lol2> słowo lame będzie tutaj dobre
excumbed ?
palo napisał(a):
Mi osobiście jakby ktoś się włamał na strone, to usiadłbym na dupie i starał się dowiedzieć jak to było możliwe
Dziś napisał meteofi że znalazł logi że niby wszedłem na jego konto i mu hasło zmieniłem O.o ? Ta teoria jest trochę nie jasna jak miałem zamiar zrobić owned nie widział bym potrzeby zmieniania mu hasła słaszcza że wszystko działo się w nocy kiedy wszyscy spali i wiedziałem że wgrają jakiegoś dumpa bazy więc zmiana hasła by mi nić nie dała
A jeśli mateofi ma tylko takie przypuszczenia i myśli że bym się przyznał to, takie coś pokazuje jego małą widzę. trzymanie na każdej stronie/forum takiego samego hasła jest nie na miejscu patrząc na to że ich support nie jest lubiany i nie tylko ja miałem powód żeby zrobić im owned
Z Poważaniem
d3d!k
Ps. wracają do bezstronności forum phpBB4.pl właśnie zostałem u nich zbanowany ? Powód ? Pewnie dlatego że zrobiłem owned phpBB3.pl -.- Tutaj też pasuje słowo lame -.-'