Moją pierwszą przygodę z komputerem zacząłem kilkanaście lat temu, kiedy to dostałem swój pierwszy pecet bedąc jeszcze dzieckiem. Od tego czasu minęło wiele lat, zdobyłem potrzebne doświadczenie, którym chce sie dzielić, więc założyłem swoje pierwsze forum komputerowe aby pomagać ludziom, którzy nie posiadają niezbędnej wiedzy, aby rozwiązywać problemy z komputerem. Tak więc zaczęło się. Kupiłem domenę i założyłem swoje pierwsze forum komputerowe. Mam nadzieję, że będzie ono długo służyło wszystkim potrzebującym użytkownikom. Moje forum kompterowe PCSH (polskie centrum software & hardware) jest o tematyce komputerowej. Oferuje profesjonalną obsługę i doradztwo. Posiadam takżę bazę poradników, która jest stale powiększana przez wszystkich użytkowników. Pomożemy Ci rozwiązać wszelakie problemy związane z komputerem, oprogramowaniem, sterownikami. Pomożemy także w zakupiep oszczególnych podzespołów komptera lub całego peceta. Radzimy także webmasterom i udzielamy pomocy w tworzeniu własnych stron www. Wszystko to i więcej znajdziesz na moim forum PCSH. Dołącz do nas!
www.PCSH.pl
Uwagi moderatora adrian1877 (dodane 09 Sty 2011, 19:16):
Ostatnio edytowany przez adrian1877 09 Sty 2011, 19:16, edytowano w sumie 2 razy