Rejestracja: 30 Maj 2005, 13:24 Posty: 9 Miejscowość: >>CentrumSE.pl<<
Tak jak w tytule czyli: Nie wyświetla obrazu "nowego postu" na stronie głównej. Gdy jest nowy post na stronie głównej nic się nie dzieje, a na podforach wyświetla się normalnie. Co jest nie tak? Z góry dzięki za pomoc!!! Moje forum na którym jest błąd: http://forum.centrumse.pl
Odpowiedzi
Wysłany: 01 Cze 2005, 22:43
Mar
Widzę, że forum nie jest nowe, więc od pocztku nie działa? Może coś instalowałaś? A i zapytaj innych, może tylko Tobie nie działa?
Mar napisał(a):
Widzę, że forum nie jest nowe, więc od pocztku nie działa? Może coś instalowałaś? A i zapytaj innych, może tylko Tobie nie działa?
Forum było przenoszone z phpbb pod nuke. Ale mniejsza z tym. Na początku jednak obrazki działały. Może na ten błąd miały wpływ jakieś hacki, które instalowałem???
JAGODA napisał(a):
Może na ten błąd miały wpływ jakieś hacki, które instalowałem???
Tak bardzo możliwe, a dużo ich instalowałeś i co to za hacki?
Może jak masz kopie to wgraj i zobaczysz czy działa, jak bedzie działać to znaczy że coś z nowymi modami nie tak. Bo samo przez siebie sie raczej zepsuć nie mogło
Mar napisał(a):
JAGODA napisał(a):
Może na ten błąd miały wpływ jakieś hacki, które instalowałem???
Tak bardzo możliwe, a dużo ich instalowałeś i co to za hacki? Może jak masz kopie to wgraj i zobaczysz czy działa, jak bedzie działać to znaczy że coś z nowymi modami nie tak. Bo samo przez siebie sie raczej zepsuć nie mogło
A może byc jakiś inny powód oprócz źle zainstalowanych hacków? Z góry dzięki za każde info!