Witam
Sprawa jest prosta. Nie wiem tylko czy dobrze wyraziłem o co mi chodzi. Więc tak bardzo chciałbym żeby ktoś kto się zna na grafice zrobił mi ikonki do mojego forum. Przez słowo "ikonki" rozumiem ten element grafiki oznaczający brak nowych postów, temat przyklejony itp. Prowadze forum bukmacherskie więc obrazki muszą być z tym związane. Najlepiej wejdźcie na
moje forum i postarajcie się dobrać odpowiednie ikonki. Najlepiej żeby były to piłki. Do tematów przyklejonych, ogłoszeń i ważnych ogłoszeń również by się przydały tylko na nie nie mam pomysłu. No i przydały by się ikonki dla rang. Dla administratorów, moderatorów, typerów, przyjaciół i VIP-ów rangi w różnych kolorach tzn. niebieskim, granatowym, fioletowym, czerwonym, bordowym, brązowym, czarnym, zielonym, pomarańczowym i żółtym. Fajnie by było żeby pod każdym kolorem był napis każdej z rang oraz raz żeby były bez napisów. Dla zwykłych userów piłki. Przydałyby się również tabliczki. Nie wiem jak to powiedzieć po pollskiemu ale na różnych forach czasami coś takiego występuje. Taki prostokąt a w nim napisane np. Administrator albo coś takiego. Mi chodzi o to żeby w prostokącie były napisy: zbanowany, wiejski głupek, dziecko neo, oszust, kłamca i dwulicowy. Rozumiem, że większość z was uzna mnie za ******** osobe, że tak dużo ikonek potrzebuje, ale naprawde są mi potrzebne.
Za wykonanie z góry thx
Pozdrawiam