Wgrałem nowy styl Bman1Blue. Wszystko działa poprawnie oprócz tego, że przy wejściu do przeglądania tematów zawartych na forum wyświetla się:
Kod:
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/swinki/public_html/phpBB/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 40
Dziwne jest to, że przy innym stylu wszystko działa poprawnie. Przejrzałem sporo tematów poruszających to samo zagadnienie co mój - w niemal każdym pomagający radził, aby sprawdzić czy przy <!-- END występuje <!-- BEGIN i na odwrót. Zrobiłem to w: index_body.tpl , overall_header.tpl i viewforum_body.tpl - wszystko gra. Posiadam najnowszą wersję phpBB, styl jest do niej przystosowany. Zainstalowałem mody complete quick reply, summer time, small shoutbox, move to post, plusminus, rules management, number of post since last visit i Separate Announcements & Sticky.
Jedynym modem ingerującym w viewforum_body.tpl jest Separate Announcements & Sticky. Robi to w sposób następujący:
Kod:
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
/templates/subSilver/viewforum_body.tpl
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
<!-- BEGIN topicrow -->
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
<!-- BEGIN divider -->
<tr>
<td class="catHead" colspan="6" height="28"><span class="cattitle">{topicrow.divider.L_DIV_HEADERS}</span></td>
</tr>
<!-- END divider -->
Dodam, że próbowałem modyfikować styl 4 razy - za każdym razem pojawiał się ten sam błąd. Nie modyfikowałem w żaden sposób template.php
Pliki forum znajdują się
TUTAJ. Z góry dziękuję za rozwiązanie problemu.