Chciałbym wam przedstawić darmowy hosting, który według mnie jest najlepszą alternatywą dla ludzi którzy boją sie zainwestować pieniądze na płatny hosting.
Ja właśnie należe do tych osób i po prawie dwóch latach przeszukiwania (i testowania) różnorodnych ofert dostępnych w sieci znalazłem tę jedną.
Hosting nosi nazwe
Deus-X http://www.dx-h.com i jak zauważyliście przy opisie tematu postawiłem gwiazdkę * ponieważ nie dostaniemy nic od razu, żeby otrzymać hosting należy się troche wysilić i pisać posty na forum (forum po angielsku).
Teraz najważniejsze o to jakie plany hostingowe oferują i jaka trzeba mieć ilość postów żeby go otrzymać.
Cytuj:
- Alpha - 25 Viable Posts
Space: 1GB
Bandwidth: 10GB
FTP/Email Accounts: Unlimited
Subdomains: Unlimited
MySQL Database: 50
Parked Domains: 10
Addon Domains: 10
Cpanel & Fantastico Included
- Beta - +50 Viable Posts (75 total)
Space: 2GB
Bandwidth: 20GB
MySQL Database: 100
Parked Domains: 20
Addon Domains: 20
- Delta - +75 Viable Posts (150 Total)
Space: 5GB
Bandwidth: 30GB
MySQL Database: 200
Parked Domains: 50
Addon Domains: 50
Jak widzicie wszystkie plany są naprawde godne uwagi i napewno każdy webmaster przyzna mi racje.
Ja osobiście używam planu ALPHA a te 25 postów napisałem pierwszego dnia pobytu na forum, i już na drugi dzień cieszyłem sie szybkim i niezawodnym hostingiem.
Ostatnio forum nie działało przez pare dni ale było to wynikiem przenoszenie na lepszy serwer co jeszcze bardziej przyspieszyło działanie wszystkich planów.
P.S Nie bierzcie tego postu jako reklamy przez którą mam jakąś korzyść chce się po prostu podzielić z wami łakomym kąskiem jakim jest
dobry darmowy hosting. Myśle że nie jeden z was będzie z niego bardzo zadowolony
Tu macie moje forum wiec mozecie sprawdzic jak szybko dziala
www.4siemens.dl.pl