DonPedro napisał(a):
niechcialbym byc uzytkownikiem twojego forum gdzie pani admin przeglad moje prywtne wiadomosci. uwazasz ze to w porzadku ?
Rozumiem Cię i Twoje wątpliwości, ale rozważ następującą sprawę: na forum technicznym (takim jak to) podgląd prywatnych wiadomości nie jest potrzebny. Natomiast na forum towarzyskim, gdzie są różni ludzie tak. W zeszłym roku byłam świadkiem jak podgląd prywatnych wiadomości URATOWAŁ DZIEWCZYNIE ŻYCIE. Chciała popełnić samobójstwo i pisała o tym na priv. do innego użytkownika, który od wielu miesięcy był nieaktywny. Dzięki podejrzeniu tego co pisała, udało się zapobiec niesczęściu. Inny przykład: udało się złapać mężczyznę, który chodził po forach towarzyskich i werbował młodych ludzi do przestępczej sekty. Jeszcze inny przykład: pedofil pisał do niepełnoletnich użytkowników przez prywatne wiadomości... Siedzę w forach towarzyskich i wiem jak jest. Teoretycznie masz 100% racji, ale w praktyce jest inaczej.
Poza tym zainstalowanie takiego moda nie oznacza, że będzie wykorzystywany zawsze. Wcale nie. Jedynie w uzasadnionych przypadkach, więc na wszelki wypadek. Ja i mój zespół jesteśmy odpowiedzialnymi ludźmi i wiemy, że czasami teoria o "anonimowości" w sieci zostaje brutalnie zweryfikowana przez życie...
mateusz napisał(a):
baza sql i phpmyadmin
Masz rację i dziękuję Ci za tą wskazówkę. Ale wygodniej jest przez moda do phpBB. Kiedyś miałam go zainstalowanego na starej wersji phpBB a teraz nie mogę sobie poradzić z jego instalacją.
Gdyby mimo wszystko ktoś był na tyle życzliwy i przyjazny, że chciałby mi pomóc, byłabym naprawdę wdzięczna.
Pozdrawiam serdecznie
Ania