Hack pozwala na tworzenie subkategorii oraz subfor.
Poziom zagłębienia nie jest niczym ograniczony ( no może zdrowym rozsądkiem )
Opcje w punktach:
- tworzenie subfor, subkategorii i sublinków
- tworzenie for jako linki
- wyświetlanie ostatniego tematu
- inteligętny system zezwoleń
- nowy zajebisty PA ( a niech ktoś powie ze niezajebisty to z osta strzele

)
- lista subfor/subkategorii/sublinków przy każdym forum ( jeśli sobie tego życzymy )
- możliwość ustawienia czy Tabelka "Kto jest on-line" ma być wyswietlana wszedzie, tylko na strone glownej czy w ogole
- 2 sposoby wyświetlania hierarchi... ściśnięte i "spoko maroko"
- możliwość wyboru czy moderatorzy mają być wyświetlani czy nie. Jeśli nie są wyświetlane oszczędzane są 2 duuuuże zapytania. Czyli jeśli wylaczymy wyswietlanie moderatorów licznik zapytań na indexie w porownaniu z tym bez moda wynosi - 2 zapytania. Tak, ef jeszcze przyspiesza forum
- wynik relacji jest cacheowany. Czyli mod dziala bardzo szybko i w porownaniu do 1.0.0 nie używa rekurencji
Czemu wybrać Extended Forums a nie np Categories Hierarchy?
Mój mod instaluje się w 25 minut, nie jak CH 2 godziny. Funkcjonalność maja zbliżoną, a nawet śmie twierdzić, że mój ma większą. Jest lepiej napisany od CH ( potestowac mozecie sobie czasy generowania indexu

). Liczba zapytan jest mniejsza.
Ikonki samych for są od CH ( tak wiem, ale jestem podly ) zapożyczone. Caly PA dżizajnowany juz przezemnie.
To już chyba wszystko. Jeżeli coś pominąlem prosze dodać
Screenów tym razem nie ma gdyż jestem na gprsie i wrzucanie obrazków trwalo by miniumum 10 lat
Download: Jako iż w wersji 2 znalazło sie wiele błędów, a wersje 3 zaprzestałem pisać wycofuje z download aktualna wersje. Nie jestem również w stanie wydać żadnych patchy do aktualnej wersji.
Pozdrawiam
Do moderatorów:
W sumie może usunąć ten temat? Mam mieszane uczucia jako iż mogą się w nim zawierać niektóre odpowiedzi na różnorakie pytania.
NBandz.com

Uwagi moderatora Damianmyst (dodane 28 Sie 2007, 11:03):
Ostatnio edytowany przez Damianmyst 28 Sie 2007, 11:03, edytowano w sumie 2 razy