widac nie wszyscy dorośli jeszcze do tego - nie chodzi o wiek, tylko raczej wychowanie, nie będe wymieniał po nickach.
To, że niektorzy podchodzą egoistycznie do sprawy czarnej wstązki mówiąc, że to pod publike czy coś tam innego - chodzi o rząd czy ofiary? Troche mi sie pokręciło - uważacie, że ten wypadek pod publike zrobili? chyba jednak niektóre osoby uważają, jaki wspaniały jest Marcinkiewicz czy ktoś tam, przyjechali ich sprawa, ale zrobili tragedie pod publike - zastanówcie sie co wy gadacie. Krew mnie zalewa jak zaprzeproszeniem gówniarze po 17-20 lat mówią, że rząd robi pod publike - dorośnijcie troche i dopiero porozmawiajmy, bo nie wiecie co mówicie; ja nie mam może dużo lat, ale nie gadam takich bzdur jakie wy gadacie. Tylko ciekawe jak by wpadl ktoś z parlamentu, rzadu czy ktoś z rangą państwową i by zauważył to - polski support i takie zachowanie
Niektórych zachowanie jest załosne, żenujące i inne te sprawy - powiedziałem prawde, zbanujecie mnie albo usuniecie post? Jeszcze gorzej będzie o was świadczyć i o prymitywnym "Polskim Supporcie".
Założe sie, że każdy z userów już nie wspomnie o "ekipie" nie napisze postu, który jest podobny do mojego, bo przecież każdy chce otrzymać rangę wyższą prawda? Choć by pluli wam w twarz, to też byście mówili, że pada deszcz?
Tyle ode mnie, lepiej zastanówcie sie "ekipo" (niektórzy) phpbb2.pl, bo to co robicie jest żałosne. Jednak najlepsze to jest to, jak wyzywacie userów - "nie masz mózgu?" (DonPedro, przypadkiem ty masz mózg? wygląda to tak jak byś zazdrościł tym co mają), "a ost. chcesz dostac ?" (
http://www.phpbb2.pl/forum/viewtopic.php?t=9519) - to, że user nie jest obeznany tak jak "wy" w serwisie, a wy reagujecie takim sposobem - gratulacje! Człowiek napisał bardzo dobrze posta, a co dostaje? hamską odpowiedź.
Jeszcze jedno dodam, Polska jest wolnym krajem - można wygłaszać swoje poglądy, jednka tutaj nie, na phpbb2.pl - dosłownie żal.pl.
"Bóg wybacza, phpbb2.pl nie"
ehh, po co wam to pisze jak i tak tego nie zrozumiecie...
Zaraz się posypią komentarze do mojej osoby, lecz mało mnie obchodzą wasze kometarze w tym temacie - ja dodałem od siebie i koniec.
Ogolnie mówiąc, powstała mafia z phpbb2.pl, tfu! co ja mówie do mafii daleko wam brakuje - niektórzy są załośni.
Dzięki za uwagę...