sorki ?e wygrzebuje tak stary temat ale jak mam normalnie dodany styl to jest wszystko ok ale przy edycji wys?anej wiadomo?ci w polu input jest bia?e t?o i bia?y text i strasznie ci??ko edytowa? cokolwiek....
w którym miejscu to zmieni?? bo powi?kszy?em wysoko?? w?a?nie tu ale koloru t?a lub textu zmieni? nie mog?
[php]<?php
if ( $mode == "edit" && $aedit )
{
echo '<body onload="window.scrollTo(0,0);" />
<table><tr><form name="post" action="shoutbox_view.php" method="POST"><td align="left"><span class="gensmall">
' . $lang['Edit_pm'] . ': <input type="text" name="message" style="height:19px" size="60" maxlength="150" " value="' . $clean_msg . '" class="editbox"><input type="hidden" name="mode" value="edited_msg"><input type="hidden" name="id" value="' . $id . '"><input type="hidden" name="name_edit" value="' . $name_edit . '">
<input type="hidden" name="date_edit" value="' . $date_edit . '">
<input type="hidden" name="name_id" value="' . $name_id . '">
<input type="submit" name="submit_button" value="' . $lang['Submit'] . '" style="font-size:10px; height:18px;" class="button"></span></td>
</form></tr></table>';
}
?>[/php]
[ Dodano: 24 Sty 2008 15:52 ]sorki ?e wygrzebuje tak stary temat ale jak mam normalnie dodany styl to jest wszystko ok ale przy edycji wys?anej wiadomo?ci w polu input jest bia?e t?o i bia?y text i strasznie ci??ko edytowa? cokolwiek....
w którym miejscu to zmieni?? bo powi?kszy?em wysoko?? w?a?nie tu ale koloru t?a lub textu zmieni? nie mog?
[ Dodano: 24 Sty 2008 15:53 ]sorki ?e wygrzebuje tak stary temat ale jak mam normalnie dodany styl to jest wszystko ok ale przy edycji wys?anej wiadomo?ci w polu input jest bia?e t?o i bia?y text i strasznie ci??ko edytowa? cokolwiek....
[php]<?php
if ( $mode == "edit" && $aedit )
{
echo '<body onload="window.scrollTo(0,0);" />
<table><tr><form name="post" action="shoutbox_view.php" method="POST"><td align="left"><span class="gensmall">
' . $lang['Edit_pm'] . ': <input type="text" name="message" style="height:19px" size="60" maxlength="150" " value="' . $clean_msg . '" class="editbox">[/php]
[ Dodano: 24 Sty 2008 15:54 ]sorki ?e wygrzebuje tak stary temat ale jak mam normalnie dodany styl to jest wszystko ok ale przy edycji wys?anej wiadomo?ci w polu input jest bia?e t?o i bia?y text i strasznie ci??ko edytowa? cokolwiek....
w którym miejscu to zmieni?? bo powi?kszy?em wysoko?? w shoutbox_view.php ale koloru czcionki czy t?a tego pola textowego od edycji nie mog? zmienic