Witajcie,
postanowiłem zainstalować dodatek jak w temacie , tu jest link
http://www.phpbb2.pl/download.php?d=501
i mam mały problem , wykonałem wszystko co jest podane pliku instalacyjnym. Stwozylem nowa tabele, zaktualizowałem baze, zaktualizowałem odpowiednie pliki. I wszystko niby dobrze ale. do momentu odpalenia backup`u .
Wchodze do panelu admina, miodzio pojawiła się nowa opcja, klikam , oki działa, ustawiam np czas wykonania kopi 24 ,
opcje by lokalnie wgrywało plik do katalogu na koncie z forum. i teraz problem, wedłóg mnei powinny pojawić się niżej wszystkie Tabele z bazy których możemy zrobić kopie, a tu sa jedynie same puste kwadraciki które możemy odchaczyć i to wszystko.
Opis tabel to niewszystko, problem pojawia się dopiero jak naciskam przycisk zapisania , wtedy pojawia się komunikat że trawa aktualizacja bazy ... forum powroci za chwilke "
no ale niestety forum nie powraca, ta informacja pojawia się non stop i nic nie można zrobić, wylogować, przelogować itp dosłownie nic. Pomaga jedynie wywalenie tabeli która utwozyliśmy na potrzeby tego moda, i wywalenie plikow które wgraliśmy na serwer.
Miał ktoś z was problem z tym , bo przyznam się że auto backup bazy forum mi sie bardzo przyda.
Pozdrawiam Bartas