Zrobilem sobie kopie forum oraz bazy i zainstalowalem jakeigos moda ale ze mi nie wyszlo to chcialem przywrocic forum do poprzedniej postaci.
Gdy wybralem pliki z backupa podczas wykonywania zapytan sql pojawily sie bledy
Kod:
Wygląda na to, że w twoim zapytaniu SQL jest błąd. W znalezieniu przyczyny problemu może pomóc także - jeśli się pojawi - poniższy opis błędu serwera MySQL.
ERROR: Nieznany znak przestankowy @ 203
STR: /&
SQL: #
# TABLE: phpbb_
#
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<!-- link rel="stylesheet" href="../templates/subSilver/subSilver.css" type="text/css" -->
<style type="text/css">
<!--
/*
The original subSilver Theme for phpBB version 2+
Created by subBlue design
http://www.subBlue.com
NOTE: These CSS definitions are stored within the main page body so that you can use the phpBB2
theme administration centre. When you have finalised your style you could cut the final CSS code
and place it in an external file, deleting this section to save bandwidth.
*/
/* General page style. The scroll bar colours only visible in IE5.5+ */
body {
background-color: #F0F8FF;
scrollbar-face-color: #D3D3D3;
scrollbar-highlight-color: #FFFFFF;
scrollbar-shadow-color: #D3D3D3;
scrollbar-3dlight-color: #FFFFFF;
scrollbar-arrow-color: #696969;
scrollbar-track-color: #FFFFFF;
scrollbar-darkshadow-color: #FF0000;
}
/* General font families for common tags */
font,th,td,p { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif }
p, td { font-size : 11
A gdy chce odpalic stronke jest Blad Ogolny
Kod:
Couldn't get banners data
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'aa17955_forum.phpbb_banner' doesn't exist
SELECT DISTINCT banner_id, banner_name, banner_spot, banner_description, banner_forum, banner_type, banner_width, banner_height, banner_filter FROM phpbb_banner WHERE banner_active AND IF(banner_level_type,IF(banner_level_type=1,-1<=banner_level,IF(banner_level_type=2,-1>=banner_level,-1<>banner_level)),banner_level=-1) AND (banner_timetype=0 OR (( 0051 BETWEEN time_begin AND time_end) AND ((banner_timetype=2 OR (( 6 BETWEEN date_begin AND date_end) AND banner_timetype=4) OR (( 20051203 BETWEEN date_begin AND date_end) AND banner_timetype=6) )))) ORDER BY banner_spot,banner_weigth*SUBSTRING(RAND(),6,2) DESC
Line : 210
File : page_header.php
Blagam niech mi ktos pomoze
[ Dodano: 03 Gru 2005 01:04 ]dobra z tymi bledami podczas wgrywanai bazy sobie poradzilem ale teraz mam problem odnosnie tego ostatniego fragmentu.
Wiem ze musze dodac tabele aa17995_forum.phpbb_banner tylko nie wiem jak to zrobic.
[ Dodano: 03 Gru 2005 01:28 ]dobra udalo mi sie dodac te dwie tabele i forum ruszylo ale niestety zupelnie bez zadnych postow i .......polskich znakow.
A teraz chcialbym sie dowiedziec co nalezy zrobic zeby ostatnia kopie bazy danych ( niestety wykonywana przez PA w forum a nie PHPMyAdmina) odzyskac? Czepia sie ciagle jakiegos nieznanego znaku "@". Blagam niech mi ktos pomoze.Jakis pomysl podrzuci.
www.freebet.pl - Forum Bukmacherskie