Napewno ma. Na 200%. Wynikły mi kolejne problemy

W widoku prywatnych wiadomości tlen nie ma statusu i mimo, że jest podany skype nie ma go
w ogóle //ort
Fragment privmsgs_read_body:
Kod:
<td valign="middle" nowrap="nowrap">{PROFILE_IMG} {PM_IMG} {EMAIL_IMG}
{WWW_IMG} {AIM_IMG} {YIM_IMG} {SKYPE_IMG}</td><td> </td><td valign="top" nowrap="nowrap"> <script language="JavaScript" type="text/javascript">
document.write('<span style="position:relative">{AIM_ADD_IMG}<span style="position:absolute;left:3px;top:-1px">{AIM_STATUS_IMG}</span></span>');
</script>
<noscript>{AIM_ADD_IMG}</noscript>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
document.write('<span style="position:relative">{ICQ_IMG}<span style="position:absolute;left:3px;top:-1px">{ICQ_STATUS_IMG}</span></span>');
</script>
<noscript>{ICQ_IMG}</noscript></td>
W widoku tematu przy podaniu ICQ wyglada to mniej więcej tak: Tlen i GG jjest podwyzony o 1 rzad do góry,a pod GG jest ICQ
Fragment z viewtopic_body.tpl:
Kod:
<td valign="middle" nowrap="nowrap">{postrow.PROFILE_IMG} {postrow.PM_IMG} {postrow.EMAIL_IMG} {postrow.WWW_IMG} {postrow.SKYPE_IMG} </td><td> </td><td valign="top" nowrap="nowrap" width="59"><script language="JavaScript" type="text/javascript">document.write('<div style="position:relative"><div style="position:absolute">{postrow.YIM_IMG}</div><div style="position:absolute;left:3px">{postrow.YIM_STATUS_IMG}</div></div>');
</script><noscript>{postrow.YIM_IMG}</noscript></td>
<td>
document.write('<span style="position:relative">{postrow.AIM_ADD_IMG}<span style="position:absolute;left:3px;top:-1px">{postrow.AIM_STATUS_IMG}</span></span>');
</script>
<noscript>{postrow.AIM_ADD_IMG}</noscript>
document.write('<span style="position:relative">{postrow.ICQ_IMG}<span style="position:absolute;left:3px;top:-1px">{postrow.ICQ_STATUS_IMG}</span></span>');
</script>
<noscript>{postrow.ICQ_IMG}</noscript></td>
I nadal jest taki zmniejszony status
Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC