Witam. Mam pewien wyjątkowo denerwujący problem na swoim Forum. Sprawa wygląda tak, że nie wiedzieć czemu znika mi sygnatura. Odrazu po instalacji (używam najnowszej wersji phpBB w wersji PL z działu "Download") wszystko wyświetlało się prawidłowo, do momentu, aż w ustawieniach zmieniłem dopuszczalną ilość znaków w sygn. z 255 na 500. Odazu po wpisaniu i zatwierdzeniu sygnatura zniknęła mi bezpowrotnie. Z początku myślałem, że napieprzyłem coś przy instalacji Color Ranks 2, więc wgrałem backup Forum bez tego modu - nie pomgło. W końcu nerwy mi puściły, zczyściłem całą baze SQL, zainstalowałem Forum od nowa razem z CR2 (tym razem już nie ręcznie, lecz za pomocą easymoda) wchodze w ustawienia, zmieniam na 500... historia się powtarza. Oczywiście próbowałem ustawiać ponownie na 255, zmieniać sygnaturkę z phpMyAdmin'a i nic. Sygnatury nie ma i w profilu, i w podpisie pod postami.
Jeśli ktoś ma pojęcie czego to może być wina, to proszę o pomoc, bo stoję z pracą drugi dzień z powodu tego pier... problemu

. Byłbym też wdzięczny, gdyby ktoś wymienił mi wszystkie pliki, które odpowiadają za wyświetlanie sygnatury bo nie mam nawet punktu zaczepienia gdzie ewentualnie szukać przyczyny.
P.S: Może instalacja jakiegoś moda do sygnatur mogłaby pomóc, ale nie znalazłem nic podobnego.
Nobody will escape the wrath of the Tyrant. Forever the Beast shall wander the Earth.
Uwagi moderatora Nekroskop (dodane 18 Gru 2005, 18:47):
Ostatnio edytowany przez Nekroskop, 18 Gru 2005, 18:47, edytowano w sumie 1 raz