Hejka niewiem co jest mialem roche przejsc z tym modem ale jakos sobie poradzilem lecz teraz po dokladnych ogledzinach po zainstalowaniu moda mam 2 problemy.
1 to taki ze jak chce napisac psota lub zrobic nowy tema wywala mi: Nie możesz pisać na forum, z powodu odebrania Ci tej możliwości.
Niewiem z jakiej to beczki sie wzielo jesli jestem adminem i mam all prawa. Mozliwe ze cos nie tak w plikach? Ale sprawdzalem wszystko.
2 problem to taki ze w adminie gdy tworze nowe forum w kategori to wywala mi blad:
Couldn't insert row in forums table
DEBUG MODE
SQL Error : 1136 Column count doesn't match value count at row 1
INSERT INTO phpbb_forums (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, enable_pluspoints, enable_minuspoints, enable_pluspoints, enable_minuspointsprune_enable, auth_view, auth_read, auth_post, auth_reply, auth_edit, auth_delete, auth_sticky, auth_announce, auth_vote, auth_pollcreate) VALUES ('2', 'asd', 2, 'asd', 10, 0, 1, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 1, 1, 3, 3, 1, 1)
Line : 404
File : admin_forums.php
Zastanawiam sie co mzoe byc nie tak. Sorka jezeli to sie znalazlo na forum bo szukalem i nic znalazlem odpowiedzi na problemy z ktorymi sam sie uporalem. Bede wdzieczny za pomoc.