Chciałabym sobie pozmieniać linki na forum prowadzące do stron głownych mojego forum, aby wyglądało tak:
1. Na stronie głónej forum zeby zamiast tego:
Portal Strona Główna -> Forum było tylko: CaffeForum Strona Główna
2. Jak wejde do jakiegoś tematu na moim forum, to zeby nie bylo tak:
Portal Strona Główna -> Forum -> Logo na forum tylko zeby bylo tak: CaffeForum Strona Główna -> Logo na forum
3. Gdy sie loguje na forum by nie bylo tak:
Portal Strona Główna -> Forum tylko chciałabym by było tak: CaffeForum Strona Główna » Zaloguj (Napis "Zaloguj" by nie był linkiem)
4. Gdy się dany uzytkownik rejestruje na forum by nie bylo tak:
Portal Strona Główna -> Forum tylko zeby bylo tak: CaffeForum Strona Główna » Warunki Rejestracji (Napis "Warunki Rejestracji" by nie był linkiem)
5. Na stronie z regulaminem by nie pisało:
Forum tylko zeby bylo: CaffeForum Strona Główna
6. Gdy klikne w szukaj by nie bylo tak:
Portal Strona Główna -> Forum tylko zeby bylo tak: CaffeForum Strona Główna » Szukaj (Słowo "Szukaj" by nie było linkiem)
7. Tak samo w tym przypadku, by nie bylo tak:
Portal Strona Główna -> Forum tylko aby bylo tak: CaffeForum Strona Główna » Użytkownicy
( Słowo "Użytkownicy" by nie było linkiem)
8. W Grupach by nie było tak
Portal Strona Główna -> Forum tylko chciałabym by bylo tak: CaffeForum Strona Główna
9. W skrzynce PW zeby nie bylo tak:
Portal Strona Główna -> Forum lecz zeby bylo tak: CaffeForum Strona Główna » Prywatne Wiadomości
10. W Faq by nie pisalo tak:
Portal Strona Główna -> Forum lecz zeby bylo tak: CaffeForum Strona Główna » FAQ (Słowo "FAQ" nie było linkiem)
11. Gdy np. wejde do czyjegos profilu, by nie pisalo tak:
Portal Strona Główna -> Forum tylko zeby bylo tak: CaffeForum Strona Główna » Profil [nick osoby] (Profil [nick osoby] by nie byl linkiem)
12. Oraz przy edycji np. mojego profilu na forum by nie bylo tak:
Portal Strona Główna -> Forum tylko zeby bylo tak: CaffeForum Strona Główna » Informacje Profilu
13. I na stronie Gadu-Gadu gdy jest ustawiona bramka, by nie było
Forum-> tylko zeby bylo CaffeForum Strona Główna » Bramka Gadu-Gadu
Może co niektorzy powiedzą, że o zbyt wiele prosze, ale ja sama bez Was jakoś bym nie dała sobie rady, naprawde. Prosze pomóżcie mi w Tym.