Niestety oba podane przez Ciebie kody miałem w tych plikach. ściągnąłem jednak viewforum.php z innego forum i znalazłem brakującą linijke
Brakowało tej linijki w viewforum.php
Kod:
$view_topic_url = append_sid("viewtopic.$phpEx?" . POST_TOPIC_URL . "=$topic_id");
którą musiałem nieopatrznie wyrzucić instalując któryś z hacków
Sorry za kłopot, choć nie wykluczone, ze tu jeszcze wróce
[ Dodano: 01 Paź 2005 23:17 ]Sorry za post pod postem, ale nie chciałem zakładac nowego tematu
Wróciłem szybciej niżsie spodziewałem, ale w sumie problem ten mam od jakiegoś czasu. Mianowicie z formularza rejestracyjnego zniknęło mi pole gdzie można wpisywać numer gg.
Zainstalowałem moda "gg_mod", ale ten problem pojawił sie już przed jego instalacją, dlategto piszę tutaj, a nie w dziale z modyfikacjami (jeśli źle to przepraszam

). W każdym razie wszystko działa niby normalnie,ale jedyne miejsce gdzie można wpisać uzytkownikowi nr gg to edycja profilu poprzez ACP. Zarówno przy rejestracji,jak i potem edycji profilu tego pola nie ma. Zniknęły też pola Tlenu i WP. Został jedynie ICQ. Pewnie znowu cos niechcący pokasowałem:) Z tym ze teraz nie wiem nawet w jakich plikach szukać usterki