OK -
emulator PPC, mimo że strasznie powolny, jest. Ale nie widzę sensu kupować całego systemu, by dostać przeglądarkę. O szybkości działania (emulacja procesora, poza tym dla emulowanego systemu pamięci fizycznej oraz czasu procesora z zasady musi być mniej, nawet jeżeli nie ma emulacji procesora a jedynie wirtualizacja - p. vmware

) już nie wspomnę
W takim razie pytanie powinno brzmieć: czy jest emulator PPC dla windowsa (a i samo pytanie powinno być zadane do google), wtedy będziemy mówić o działaniu podobnym do emulacji konsol
web77 napisał(a):
a to moze tak jaką przeglądarke polecasz, ale głównie interesuje mnie wczytywanie stron znaczy szybkosc ich wczytywania

bo innych bajerów jako tako nie używam. Mam firefoxa ale jakos nie cieszy mnie ta przegladarka
W lynksie strony wczytują się bardzo szybko
Poza Fx nie ma, niestety, wielkiego wyboru. Nie polecam opartego na Firefoksie Netscape 8 (dziury łatane są dużo później, ponadto korzysta on częściowo z tridenta, nie ma polskiej wersji). Opera podobno jest najszybszą z przeglądarek, a od niedawna jest zupełnie darmowa. K-Meleon cieszy się opinią szybszej odmiany Firefoksa (korzysta z tego samego silnika, więc nie ma problemów z wyświetlaniem stron).
Once proud and well-known admin ;>
One day, I'll be back...
fotozajezdnia | krakowska linia muzealna