Jak narazie ładnie działa Color ranks na moim forum tylko że jak zmodyfikowałem do tego skryptu viewtopic.php to zaczęło kolorować nicki ale zniknął obrazek rangi i nie wiem jak go przywrócić, w PA w ustawieniach poszczególnych rang jest coś takiego jak wyświetlaj tylko obrazek rangi ale to nic nie daje. Jak coś na to poradzic??
Odpowiedzi
Wysłany: 02 Wrz 2005, 18:42
Robee
a wpisałeś ścieżkę? wcześniej trzeba było dać nazwę rangi, a teraz zrób template/xxx/images/.ranks/xxx
Wysłany: 02 Wrz 2005, 18:45
Detazu
Ścieżka jest ale obrazek rangi jest w images/ranks/ i jest podane bo w PA w ustawieniach rangi jest podgląd obrazka i tam się wyświetla. Zanim zedytowałem viewtopic to był obrazek tylko nicki nie były kolorowane.
Wysłany: 02 Wrz 2005, 19:06
vogiel
Rejestracja: 29 Maj 2005, 11:40 Posty: 270 Miejscowość: wziął się świat Pochwały: 15
zrób synchornizacje rang jak to nie pomoże to coś kopałeś przeinstaluj color ranksa PPPPpppppp
vogiel jak się nie znasz to się nie odzywaj. Co ma ACP do wyświetlania w widoku tematów.
Skoro wszędzie indziej widać (wnioskuje to z postu autora) to musisz jeszcze raz zedytować viewtopic.php bo mogłeś coś namieszać...
Jak nie to nie, łaski bez...
Wysłany: 03 Wrz 2005, 19:01
Detazu
A może by tak była możliwość udostępnienia viewtopic.php z tego forum??Pomogłoby to wszystkim z tym problemem,jest jakieś niedociągnięcie w tym color ranks, chyba że macie inną rade.Jakoś nie widze zainteresowania tym tematem a przecież potrzebujemy pomocy.
Detazu masz źle coś wyedytowane... U mnie wszystko działa jak powinno... Dodałem range dla admina i widać obrazek i kolorki. Tak więc edytuj jeszcze raz.
Jak nie to nie, łaski bez...
Wysłany: 04 Wrz 2005, 12:32
Detazu
Już problem rozwiązany, w constants nie dodałem stałych, szkoda że nikt na to nie wpadł.