Witam,
Instaluje wlasnie modyfikacje pierwszy raz od dlugiego czasu. W downloadzie znalazlem pare naprawde ciekaweych pozycji. Do niektóych rzeczy jest jednak pare modyfikacji, do niektórych rzeczy ktore potrzebuje nie znalazlem/przeoczylem.
Chciałbym się poradzić które modyfikacje polecacie. Chcialbym zebyscie podali mi rowniez nazyw modyfikacji ktore opisze wlasnymi slowami
1. Np. Szybka odpowiedź, jest kilka tego typu modow, ktory wedlug was jest najlepszy, ktory wybrac.
2. Taka sama sytuacja tyczy się modyfikacji do pokazywania GG i Tlen. Niestety na wielu forach laczenie sie z serwerami gg trwa dlugo wiec chcialbym zapytac czy istnieje jakas modyfikacja, ktora jedynie zmienia obrazki AIM i Yahoo na Gg i Tlen. Chodzi mi jednak o to, zeby to byly obrazki bez wyswietlania aktualnego statusu.
3. Szukam jakiegos dobrego moda do ostrzezen, jaki polecacie
4. To samo tyczy sie modyfikacji "pomógł". Podoba mi sie to rozwiazanie i tutaj zauwazylem je po raz pierwszy. Jak sie on nazywa, czy moze tez sa rozne wersje. Jak tak to czy mniej wiecej mozna powiedziec czym sie one roznia. A na jakim modzie dziala "pomogl" na tym forum

Jest chyba bardziej rozbudowane niz inne.
5. Tutaj na forum na dole nie sa zaznaczeni jedynie admini i moderatorzy. Sa jeszcze przyjaciele, graficy itp. Jaki mod za to odpowiada

I do tego czy w sklad moda juz wchodza kolory
6. Na niektorych forach spotykalem cos takiego jak ogloszenia globalne. Znaczy np. w jedym ogloszeniu byly zasady i bylo widoczne na wszystkich forach.
7. Jeszcze mod do zmiany dat napisanych postow na "dzisiaj", "wczoraj" Jest ich tez kilka, ktory jest najlepszy
8. Kolejna sprawa. Chcialbym aby moje forum bylo odwiedzane przez pajaczka wyszukiwarek. Z czego slyszalem pajaczki nie lubia forow. Jakim modem je zaproszic, czy wystarczy tylko mod np. META Tags
Przepraszam za tyle pytan, ale pierwszy raz to robie i nie wiem ktore lepsze. Do tego nazbieralo mi sie z tymi tutaj co mam pytania ponad 15. Czy forum przez nie sie bardzo spowolni czy zalezy od struktury modyfikacji