Zainstalowałem moda Plusminus modified by KARQL i niby wszystko OK, ale mam jeden problem dotyczący autoryzacji. Mianowicie chodzi o wyświetlanie przyciksów "Daj punkt/ostrzeżenie". Jeśli chodzi o admina jest dobrze, bo jemu wyświetlają się przycisku zarówno plus jak i minus wszędzie oprócz swoich postów - bo tak ma być.
Niestety jeśli chodzi o moderatora jest pewien problem. Przestawione niżej sytuacje występują wtedy, kiedy mod jest zalogowany.
1) Admin jest autorem tematu. Jest odpowiedź moda i zwykłego usera. Mod może sobie dać TYLKO minusa oraz userowi (odpwiadającemu) dać TYLKO minusa - gdzie podział się plus?! Adminowi ani tego ani tego.
2) Mod jest autorem tematu. Znowu przy swoim poście ma TYLKO możliwość dania minusa. W odpowiedziach może dawać to i to.
3) User jest autorem tematu. Mod może userowi jako autorowi dać TYLKO minusa - tak chyba nie powinno być.
Teraz pytanie: Czy to błąd w instrukcji hacki czy coś źle wyedytowałem - ma ktoś to na swoim forum, a może to jest tutaj?? Moderator nie powinien mieć przy swoich postach ani plusa ani minusa. Teraz ważne:
Chcę ustawić, aby moderator mógł dać plusa i minusa wszędzie tak jak admin - próbowałem w plusminus.php, ale coś jest nie tak.
Proszę o szybką pomoc lub odpowiedź czy komuś robi się coś podobnego. Dzięki z góry.
/ ach to ten post... - upomnienie i ignor za spam na PW (parę godzin temu dałbym Ci ostrzeżenie) - *Termit