Mam do sprzedania skrypt "punkty za sms". Wiele osób zna tę modyfikację pod nazwą diamenty itp. której niema na phpbb3.
Powyższa modyfikacja jest połączona z Ultimate Points dzięki czemu jest bardziej elastyczna. Jeżeli wykupujemy punkty to dodają się one do ultimate Points.Jak wiadomo punkty na forum przydają się bardzo. Nie raz jeden z naszych użytkowników złapał warna albo chciałby skorzystać z różnych usług. Kupować różne przedmioty w grach (np. Diablo 2, metin itp) czy je sprzedawać. Zamawiać różne usługi i płacić za nie. Forumowa waluta to coś co zachęca do działania wszystkich użytkowników forum. Przecież nikt z nas nie będzie robił za darmo. Właściciele czy administratorzy forum mogą wysyłać swoim użytkownikom różne gadgety w zamian za forumową walutę. Jest całkowity brak ograniczeń. Zanim się spostrzeżesz użytkownicy Twojego forum będę wysyłać setki sms a Ty będziesz zarabiał krocie. Więc nie zwlekaj i zamów tą super modyfikację która zachęci Twoich użytkowników do działania a oni napełnią Twoją kieszeń pieniędzmi :guma:
To wszystko jest takie łatwe! Instalacja trwa zaledwie kilkadziesiąt sekund, poradzisz sobie z nią na pewno. A jeżeli nie będziesz w stanie to za jedyne 4.99 zrobimy to za Ciebie

Pamiętaj My bardzo lubimy się targować !!
Napisz na gadu gadu :
5997831Obsługuje wszystkie płatności które dają możliwość wygenerowania pliku z kodami zwrotnymi SMS. Te umieszczane są w bazie i sprawdzane w formularzu php.
Dzięki integracji z Ultimate Points odczytywany jest ID użytkownika i automatycznie jest dodawane są do jego konta punkty.
Dodatkowo w formularzy wyświetlana jest obecna liczba punktów oraz po dodaniu prawidłowego kodu pokazana jest liczba punktów które zostały dodane.
Dla każdej bazy numerów weryfikacyjnych podaje się ile za dane kody dostaje się punktów.
Czyli np:
Wysyłam sms o treści 123 na numer 1234 i dostaje 100 punktów po wpisaniu kodu
Wysyłam sms o treści 123 na numer 1234 i dostaje 200 punktów po wpisaniu kodu
Wysyłam sms o treści 123 na numer 1234 i dostaje 300 punktów po wpisaniu kodu
itd.
Kontakt :
5997831Ultimate Points Opis: Ultimate Points jest dodatkiem do forum phpBB3, użytkownicy mogą zarabiać punkty jak również wydawać je. Można to zrobić poprzez wewnętrzne funkcje, takie jak Bank, Loteria lub moduł Kradzież.
UPS Easy ShopOpis: Modyfikacja ta dodaje bardzo prosty system sklepu (BBSklep - Nazwę można zmienić wg własnego upodobania.) dla Ultimate Points System.
Cechy:
Uprawnienia dla administratorów i użytkowników
Dodatkowe wtyczki do kolorów użytkownika
Dodatkowe wtyczki do wygrania w loterii
Użytkownicy mogą wybrać, które elementy powinny zostać wykazane w ich magazynie.
Wiadomość PW od kierownika sklepu do kupujących
Paginacja na wszystkich stronach
Dotowanie zakupionych przedmiotów
Magazyn może być ukryty / wyświetlany na stronie pisania
I o wiele, wiele więcej...
Cena przykładowa modyfikacji to: 140zł
wiadomo, że taka kwota szybko się zwróci jeżeli uruchomimy takie płatności. Można ją oczywiście negocjować ze mną co jest wg. mnie bardzo dobrym rozwiązaniem. Ponieważ z ceny mogę zejść

Małe demo można sprawdzić tutaj:
http://www.osiolkowo.eu/sms.phpNapisz na gadu gadu :
5997831UWAGA!!! Modyfikacja jest chroniona prawem autorskim, obowiązuje całkowity zakaz używania jej bez wiedzy właściciela. W innym przypadku sprawę zgłaszam do odpowiednich organów ścigania.
Źródło opisu modyfikacji Ultimate Points oraz UPS shop pochodzą z forum.phpbb3-mods.pl/