Witam,
od kilku dni borykam się z problemem związanym ze stylami. Mianowicie wgrywam nowy styl do /templates/ i gdy wchodzę do PA nie mogę go zainstalować ponieważ go nie czyta. Na pewno dobrze wrzucam bo wrzucałem wcześniej na ten sam serwer inne style i wszystko chodziło jak trzeba. Wrzucam przez Total Commandera, nie mam zaznaczonej opcji ze zmianą z dużych liter na małe litery, wszystko jest w porządku. Od 2 dni przeglądam fora z podobnymi problemami ale na żadnym z nich nie znalazłem recepty na mój problem. Dodam, że obecnie wgrywam pliki przez inny komputer aniżeli wcześniej, lecz to nie powinno być problemem gdyż mam to samo IP co poprzedni komp (router, teraz używam lapka). Próbowałem wczoraj przez stacjonarny lecz to i tak nic nie dało. Jestem w kropce. Dodam, że przez Extreme Styles Mod widzi mi tylko jeden styl, cs_gvision który jest obecnie domyślny. Co więcej nie odczytuje mi stylu w całości, tak jakby część (link do forum
www.krkfrag.xaa.pl).
Mam nadzieje, że ktoś z Was będzie mi wstanie pomóc. Na wszelki podam moje gg: 6624871.
Pozdrawiam,
donTS.