Witam.
Lubię się wyróżniać dlatego nie będę stosował szablonu ale się trochę rozpiszę, mam nadzieję że to nie zostanie uznane za łamanie regulaminu

Przez kilkadziesiąt miesięcy zajmowałem się katalogowaniem, widziałem wiele katalogów, tych "dobrych" a także "złych" - że tak powiem

Teraz postanowiłem założyć swój
katalog.
Będzie,a raczej już jest tworzony z pasją, poświęcam mu każdą wolną chwilę, cały czas dopieszczam.
Moderuję codziennie, akceptuję wpisy na bieżąco.
Argumentem potwierdzającym ambicje katalogu jest fakt pierwszych inwestycji, m.in w skrypt Generała oraz dość mocny serwer.
Jak na razie szata graficzna pozostaje standardowa, gdyż jestem w trakcie dostosowywania szablonu do nowszej wersji skryptu (z 1.3 do 1.4.1), a w dalszej przyszłości zainwestuję w unikalny, autorski szablon.
Katalog jest zupełnie darmowy, udostępniam obecnie 2 rodzaje wpisów:
- zwykły (strona w max. 3 kategoriach)
- wyróżniony, wymagany link zwrotny ( 5 kategorii, wpis najwyżej w swoich podkategoriach, link bezpośredni w sekcji "Przyjaciele")
Z racji tego że katalog jest nowy, pragnę zaprosić do dodawania pierwszych wpisów.
Katalog zaczyna być już systematycznie linkowany, tak więc zachęcam do dodawania darmowych wpisów

Link:
Darmowy katalog SEO
[url=http://other-site.pl]Darmowy SEO Katalog[/url]