bold napisał(a):
Przepraszam, ale gdzie są jakieś dane o firmie (jesteście firmą, tak?)? Adres czy cokolwiek innego, bo się nie mogę dopatrzeć...
Nie udostępniamy na stronie naszych danych z dwóch powodów:
- nie mamy takiego obowiązku przy darmowej usłudze.
- wielu użytkowników pisało na nasz komercyjny support w sprawie 2ap.pl.
Nasze dane:
ADMIN.NET.PL Tomasz Rzepka
ul. Reja 1/2
72-600 Świnoujście
NIP: 8551511019
REGON: 320536490
Zergall napisał(a):
Nielimitowany transfer to coś, czego żaden poważny płatny hosting nie zaproponuje, a tutaj coś takiego daje darmowiec... Co zamierzacie robić z tymi, którzy będą pożerać transfer w ogromnych ilościach? Będziecie kasować konta?

Oczywiście, że nikt tego nie zaproponuje, bo po prostu to się nie opłaca (wcale nie ze względu na utrzymanie takiej usługi). Płatny hosting musi zarabiać, my niekoniecznie

Nie lubimy ograniczeń, a tym bardziej tych sztucznych.
Jesteśmy przygotowani do obsługi dużego ruchu, rozwijamy własne technologie, które pozwalają nam obsłużyć naprawdę dużo żądań bez straty jakości.
Nie usuwamy/blokujemy kont jeśli nie naruszają regulaminu usługi.
Kudlaty napisał(a):
myślę, że bardziej chodzilo o fałszywą reklamę serwera...
jeśli ogłaszamy się takim tytułem: "[hosting] 2ap.pl darmowy hosting bez reklam"
to jednak powinniśmy być tego konsekwentni...
darmowy to darmowy
chyba ze zmieniono definicje słowa darmowy, gdzie znaczyloby to teraz darmowy czyli z opłatą jednorazową...
Temat został założony w czerwcu, mamy grudzień...

Weryfikacja kont została wprowadzona we wrześniu. Jest o tym wyraźna informacja na naszej stronie, w kilku miejscach oraz w regulaminie usługi.
Mamy nadzieję, że rozwialiśmy wszystkie wątpliowści