Wczoraj zablokowani mnie konto Szkar43.
Żadnych wyjaśnień ze strony admina i moderatora, co jak i za co bam i spadaj z forum.
To faktycznie nie uczciwe .Ale jak ktoś mnie obraża to G.moderator ma to gdzieś , a administrator to jak widać olewa.Z tego co widać tu układy miedzy jednym użytkownikiem ,a
G.moderator, istotne to ze było widać kiedy byłem na forum i kto do kogo pisał na PW.
Kiedy pisałem wcześniej prosiłem Qubę zęby dodał regulamin . jak widać regulamin do dzisiejszego dnia brak ino przy rejestracji , dziś lub wczoraj dodali ,a po to żeby mieć na mój odzew wytłumaczenie.
Kod:
Kontakt
Poniższy formularz pozwala na skontaktowanie się z administracją phpBBhelp.pl.
Uwaga! Prosimy nie zadawać pytań dotyczących phpBB poprzez ten formularz. Wszelkie pytania i problemy związane z phpBB należy umieszczać na forum, które do tego celu właśnie jest przeznaczone.
Na kontakt zero odzewu , inaczej czysta fikcja taki od picu.
Dodam jeszcze to do wiadomości.
Po czas wymiany zdań na pisałem do Admina że jest ostro w jednym temacie, Admin nic nie odpisał na to.
Tak samo dałem Adminowi do zrozumienia na pw, że jak co nie tak niech napisze do mnie na pw.
Faktycznie Qubę ma żal do ciebie jak kiedy miałeś żal jak pisali o tym forum.
Dodatkowo myślałem że jesteś uczciwy, a nie jak Lew z phpbb3.
Z moich rozeznań to powiem tak to wsparcie do phpbb to czysta fikcja mydlenie oczów.
Uczciwa strona jest tylko phpbb.com.
Dam wam przykład ze jestem na jednym z forum nie ważne, że to warez , tam tez jest dział webmaster i tam często bywam , pomagam i pomoc też dostaje.
Dodatku zasady w porównani z waszymi to na 100% uczciwe.
Więc wyciągnijcie wnioski z tego a nie pogrywajcie z użytkownikami jak PiS w żadzie.
Quba ino bez wykrętów i na max uczciwie, a na pewno więcej zyskasz wśród uczciwych
Nie uczciwym mówię i piszę stopTak samo nie na widzę ludzi dwu licowych.
Szanuje tych co są uczciwi , i normalnie można podyskutować na wszystkie temat.
Nie poznałeś mnie do końca to nie pisz na mój temat głupot, tak samo dotyczy innych osób.