Witam przedwczoraj zainstalowałem sobie plus i minus na rzecz yellow card.
Troche go poprawielm co dokładnie za chwile. Mogą być jakieś błędy ponieważ, pierwsze zrobiłem wszystko, a później pisałem instrukcje więc jest całkiem prawdopodobne, że czegoś zapomniałem. Wszelkie błędy prosze pisać w tym temacie.
Daje instrukcje do instalacji moda i poprawione pliki, już mi się nie chcialo robić instrukcji poprawy, jak komuś zależy to sobie poprawi, bo głowne zmiany są w pliku plusminus.php który jest includowany.
Poprawki:
- poprawione style, nie ma tych oczojeb**** kolorowy w poscie ktory otrzymal plusa lub minusa
- inne wyswietlanie na liscie wiersze sa kolorowane normalnie klasa row1, a za to dodana jest dodatkowa kolumna z ikonka plusa lub minusa w zaleznosci od wpisu
- dodanie wywswietlania punktów w memberlist
- sortowanie wedlug plusow lub minusow
- w viewtopicu infomracja o ilosci plusow i minosow jest linkiem do listy
- w viewforum.php wyswietlanie mozesz dawac "Mozesz dawac minusy na tym forum" analogicznie w viewtopic.php
- poprawione zezwolnia dla grupy i uzytkownikow (teraz dzialaja:D)
- poprawione zezwolenia na forach (wylaczanie i wlaczanie plusow i minusow)
- poprawione banowanie (zerowanie sessji)
- brak przycisku do dawania ostrzezen w postach administratorow
- nie mozna zbanowac, ani zablokowac mozliwosci pisania administratorom
- dodanie zezwolen odnosnie minusow takich jak byly w ycm czyli w fora/zezwolenia mamy mozliwosc ustawienia kto na danym forum moze dawac minusy
- dodanie automatycznego banowania po okreslonej liczbie ostrzezen ktora mozna ustawic w PA
- powiadamianie na maila o zbanowaniu, odbanowaniu, zablokowaniu pisania, odblokowaniu pisania, dostaniu plusa, dostaniu minusa.
- możliwośc wyłączenia powaidomiania w profilu.
tak jak pisałem u mnie działa, ale w instrukcji mogłem o czymś zapomnieć w razie takiej sytuacji proszę pisać w tym temacie to poprawie.
Aha jeszcze jedno nie wiem czemu nie mogłem ustawić kodowania w nazwie tematu w emailu treść jest dobra a w temacie krzaki, probowalem rozne kodowania ale caly czas to samo, moze to wina mojego serwera, nie mialem czasu testowac na innych. Jakby wam sie tak dzialo to tylko tematy dajcie bez polskich znakow a lang_main.php a ja postaram sie to jeszcze poprawic.
Mod w załączniku.
Pozdrawiam.
Załączniki:
pm.zip [24.13 KiB]
Ściągnięto 964 razy

Uwagi moderatora KARQL (dodane 06 Sie 2005, 14:15):
Ostatnio edytowany przez KARQL 06 Sie 2005, 14:15, edytowano w sumie 7 razy