Okej dzieki, wlasnie probuje wgrac baze podzieloną zobaczymy co z tego bedzie.
[ Dodano: 02 Lis 2008 23:38 ]
a więc podzielilem baze na pliki po 2 mega, wszedlem do phpmyadmina i wklejam kody do zakladki SQL, poki co sie wgrywa, jednak zostalo mi jeszcze spoooro plikow. Pytam więc czy taki sposob przejdzie?
[ Dodano: 03 Lis 2008 12:35 ]
Jestem na 43 pliku wgrywania bazy danych w/w sposobem. Pojawily mi sie nastepujące błędy (olałem je poki co i wgrywam baze dalej), co jest nie tak ?
Kod:
Błąd
INSERT INTO `phpbb_privmsgs_text` VALUES (81504, 'c3a48c2bac', '[quote:c3a48c2bac="eko osiem"][quote:c3a48c2bac="jacky29"][quote:c3a48c2bac="eko osiem"][quote:c3a48c2bac="jacky29"]jacky29 napisał:\r\nTo ja bym wtedy chciał jeden kilogramek tego czegos :]\r\n1 kg Octanu Sodu + gratisy\r\n\r\nProsiłbym o numer konta i ile za przesyłke.\r\nchyba razem 46 zł jak dobrze licze tak ?\r\nDzięki cya\r\n\r\neko napisał:\r\nWitaj ,co ma być w gratisie ? zawsze w korespondencji cytuj posty pw. \r\nkasowane mam automatycznie i bez cytowania nie bardzo wiem o czym \r\npiszemy ?\r\npozdro\r\neko\r\n-----------------------------\r\n\r\nNie no chodzi o to że chciałbym zamówić 1kg octanu sodu :D no i licze na\r\n\r\njaki¶ gratisek (bo czytałem ze jakies dodajesz do paczek jak jest niezła\r\n\r\nwarto¶ć ) :D mog± być jakie¶ pojemniki na odczynniki :) np 2 x 1L :D\r\n\r\nPodaj numer konta zebym mogl wplacić kaskę :]\r\nPozdrawiam\r\nJacek :)[/quote:c3a48c2bac]\r\n\r\nWitaj kolego po[...]
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
#1062 - Duplicate entry '81504' for key 1
Kod:
Błąd
zapytanie SQL:
INSERT INTO `phpbb_search_wordlist`
VALUES (
'nastĘpnie', 4791, 0
);
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja
#1062 - Duplicate entry 'nast?pnie' for key 1
Kod: