Wczoraj przenosiłem forum na inny serwer.., Jednocześnie zmieniłem wersje phpbb 2 na phpbb 3 ! Wszystko ku mojemu zakończyło się sukcesem
! Jednak mam jeden problem... dotychczas na mojej stronie głownej strony miałem skrypt (topics_anywhere) ktory pokazywał ostatnie kilka postów na forum... Po przeniesieniu forum próbowałem znowu zainstalować topics_anywhere ! Jednak coś nie działa... wrzuciłem plik topics_anywhere.php do głównego katologu forum, lang_topics_anywhere.php umieściłem w folderze .../language/pl i .../language/en, do folderu .../styles/prosilver/template wrzuciłem pliki topics_anywhere_body.tpl, topics_anywhere_result.tpl, topics_anywhere_result_rss.tpl ...
Warning: include(./extension.inc) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 70
Warning: include() [function.include]: Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.

usr/local/lib/php') in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 70
Warning: include(./common.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 71
Warning: include() [function.include]: Failed opening './common.' for inclusion (include_path='.

usr/local/lib/php') in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 71
Warning: include(./language/lang_/lang_main.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 73
Warning: include() [function.include]: Failed opening './language/lang_/lang_main.' for inclusion (include_path='.

usr/local/lib/php') in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 73
Warning: include(./language/lang_/lang_topics_anywhere.) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 74
Warning: include() [function.include]: Failed opening './language/lang_/lang_topics_anywhere.' for inclusion (include_path='.

usr/local/lib/php') in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 74
Fatal error: Call to undefined function session_pagestart() in /home/elanowcy/ftp/Elanowcy/forum/topics_anywhere.php on line 87
Mam teraz pytanie co źle zrobiłem? Może wrzuciłem pliki nie w te miejsca co trzeba? może do wersji phpbb 3 jest jakas aktualizacja topic_anywhere? może trzeba coś zmienić w skryptach plików? Z góry dzięki za odpowiedź !