Nie bierzcie pod żadnym pozorem u tych oszustów(forall.pl) żadnych usług~!!!Fakt faktem ładnie sie opisują, ale tylko opisują bo ich działania są karygodne, Według mnie to siedzą tam jakieś dzieciaki które w ogóle nie mają pojęcia o hostingu.
NIESTETY ale miałem do czynienia z tą firmą. Zamówiłem u nich serwer dedykowany, serwer miał być do 24h od zaksięgowania wpłaty, wpłata zaksięgowana mija 3 dni a tu bez odezwu, po 3 dniach gościu rano pisze około godziny 7, że serwer będzie dostępny do godziny 12, wszystko byłoby pięknie, jednak minęła godzina 12 i bez odezwu, na następny dzień dzwonie do nich a oni twierdzą, że serwer już chodzi, podesłali dane do niego. Wszystko ładnie(po 5 dniach)dostałem dostęp do serwera i oczywiście ten czas był naliczany jako czas użytkowania.
Jednak to nie koniec teraz z tych wszystkich danych chce sie połączyć z ftp, okazuje sie, że serwer nie działa, zgłaszam problem, na następny dzień COŚ ruszyło mogłem wejść na ftp, jednak gdy chciałem się połączyć przez ssh(shel) to brak dostępu, zgłaszając problem nic się nie działo. pisząc maile 0 odpowiedzi, więc dzwonie a tu znowu że pomoc tylko przez maile ale oni jednak postarają się przyspieszyc kontakt mailowy i usunąć problem, i od tego czasu cisza, ani maila, a jak dzwonie to nie odbierają.
To jest karygodne!!!!! NIGDY NIGDY NIGDY NIE Z TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kontakt jest KARYGODNY, obsługa KARYGODNA, po prostu to są OSZUśCI , takich powinno się TĘPIĆ
JEśLI ZASTANAWIASZ SIE NAD TA FIRMA TO POMOGE CI, SZUKAJ GDZIE INDZIEJ BO Z NIMI NIE WARTO ZAWIERAC ZNAJOMOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAMIAST forall.pl to powinni mieć domenę OSZUSCI.PL