Cześć! Od jakiegoś czasu mam forum, całkiem dobrze się trzyma, nawet lepiej niż się spodziewałem, (forum projektu czegoś na wzór amatorskiej gry, z silnikiem OGRE3D, kilkoma grafikami, aktualnie obmyślamy scenariusz i mechanikę) na prośbę użytkowników wgrałem nowe template (całość stoi na phpBB2 z tej strony), jednak potrzebna jest mi jeszcze jedna rzecz - chciałbym zmienić forum na phpbb2 by przemo. Jest możliwość "dogrania" do aktualnych użytkowników tej modyfikacji, czy może mam zrobić kopię zapasową danych? Szukałem w goglach, na tej stronie, nie znalazłem informacji na ten temat, tak więc moje pytanie brzmi: jak to zrobić? Mam sciągnąc przema, wgrać na server, zostawić starą bazę MySQL zamienić pliki które wgrywam i będzie działać razem ze starymi userami? Całość stoi na serverze cba.pl . Pozdrawiam, mudd.
@EDIT: aha, jakby się ktoś dziwił - fora, na których prowadzimy dyskusje są widoczne tylko dla członków ekipy tworzącej grę - błędne może być wrażenie że to forum jest puste. Wcale tak nie jest.