Matti123 napisał(a):
rozwalony viewtopic_body.tpl
Jak się ma jakiś sajgon w plikach stylu to już nie mój problem

Pisałem pod subSilver'a i pod subSilver'a pięknie działa.
Znalazłem dwa błędy w instrukcji:
Otwórz admin_beermod.php & FIND:
Kod:
$beermod_beergive_on_yes = ( $new['beermod_beergive_on'] ) ? "checked="checked"" : "";
$beermod_beergive_on_no = ( !$new['beermod_beergive_on'] ) ? "checked="checked"" : "";
REPLACE WITH:
Kod:
$beermod_beergive_on_yes = ( $new['beermod_beersgive_on'] ) ? "checked="checked"" : "";
$beermod_beergive_on_no = ( !$new['beermod_beersgive_on'] ) ? "checked="checked"" : "";
OPEN templates/subSilver/admin/beermod_config_body.tpl & FIND:
Kod:
<td class="row2"><input type="radio" name="beermod_beergive_on" value="1" {BEERMOD_BEERGIVE_ON_YES} /> {L_YES} <input type="radio" name="beermod_beergive_on" value="0" {BEERMOD_BEERGIVE_ON_NO} /> {L_NO}</td>
REPLACE WITH:
Kod:
<td class="row2"><input type="radio" name="beermod_beersgive_on" value="1" {BEERMOD_BEERGIVE_ON_YES} /> {L_YES} <input type="radio" name="beermod_beersgive_on" value="0" {BEERMOD_BEERGIVE_ON_NO} /> {L_NO}</td>
OPEN viewtopic.php & FIND:
Kod:
$post_beers_info = !empty($postrow[$i]['beers_count']) ? '<a href="'. append_sid("beer.$phpEx?mode=post_beers&". POST_POST_URL ."=" . $postrow[$i]['post_id']) .'" class="mainmenu">'. $post_beers_info_sprintf .'</a>' : '';FIND:
REPLACE WITH:
Kod:
$post_beers_info = !empty($postrow[$i]['beers_count']) ? '<a href="'. append_sid("beer.$phpEx?mode=post_beers&". POST_POST_URL ."=" . $postrow[$i]['post_id']) .'" class="mainmenu">'. $post_beers_info_sprintf .'</a>' : '';
Powinno śmigać teraz

.
Wszystko w paczce poprawie już 27 czerwca kiedy wyjdzie wersja RC4.
APF 2.0 - patch | phpBB2 r0x | BeerMod 1.0.0 RC3 | My MODs