Mam do sprzedania serwis
astralcentrum.com (domeny nie sprzedaje)
Tematyka serwisu to:
->Świadomy sen i
->OOBE
Każdy kto interesuje się tematyką pewnie wie że to jeden z najlepszych serwisów w Polsce o tej tematyce...
Forum jest pełne informacji na powyższe tematy (porady, doświadczenia ludzi, artykuł, techniki, filmy, przeróżne wspomagacze tematyczne jak muzyka relaksująca do pobrania itd.. )
Wszystko ładnie posegregowane w działach, zero offtop'u!
W Google również wysoko po wpisaniu słów dotyczących tematyki jak np: "OOBE" "Świadomy sen" lub "OOBE, Świadomy Sen" lub "Lucid Dream, OOBE" .
W skład serwisu wchodzi:
-forum phpBB3 z wgranymi już wieloma modyfikacjami.
-portal php-fusion
Jestem również administratorem toplist takich jak:
ld.toplista.pl
oobe.toplista.pl
lucid-dream.toplista.pl
Po Zakupie oddaje pełny dostęp do
Całej zawartości serwisu (Wszystko z FTP, Baza portalu, baza forum)
Dane do kont admina (czyli mnie) na powyższych toplistach.
Pliki które mogą być pomocne przy dalszej budowie serwisu ( przeróżne gadżety na portal, forum itd )
Słowa kluczowe które najlepiej wykorzystać do pozycjonowania.
(Dla chętnych) Lista modyfikacji które były instalowane razem z plikami(instrukcjami) do instalacji, więc jakby co, każdy może szybko i bezproblemowo odinstalować daną modyfikację.
Dla każdego kto siedzi w temacie i wie że serwis w tej tematyce był jednym z najlepszych, na pewno oferta się spodoba, a cena jest wyjątkowo dobra. forum sprzedaje z braku czasu / potrzeby chociaż tych paru groszy
Cena jest do negocjacji -> zapraszam na : gg://10412862 (większość dnia dostępny)
...........................................................................