kociol jesteś wielki. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. W tym momencie udowodniłeś, że jesteś osobą bardzo pomocną, za co Ci serdecznie dziękuję. Jeszcze raz, wielkie dzięki.
[ Dodano: 29 Gru 2007 23:43 ]Dzięki Waszej pomocy udało mi się założyć forum. Jednak mam problem. Kiedy loguje się na forum jako Admin, wszystko jest oki. Natomiast kiedy wchodzę do Panelu Administracyjnego jestem proszony o podanie hasła. Wpisuję więc ponownie moje hasło. Jednak ku mojemu zdziwieniu zamiast PA wyświetla mi się okienko:
Bardzo proszę ponownie o Waszą pomoc.
[ Dodano: 30 Gru 2007 13:25 ]Problem z logowaniem rozwiązany, to była wina Theme-a, który nie był kompatybilny z moją wersją phpBB. Także uważajcie na przyszłość z tymi Teme-ami.
Ale mam za to kolejny problem. Jak zrobić aby panel użytkownika wyświetlany przy postach był widoczny po lewej stronie tak jak ma to miejsce w phpBB2.
[ Dodano: 30 Gru 2007 19:50 ]I ten problem również rozwiązałem. Lecz jak zwykle mam kolejny. Czy istnieje taka opcja w phpBB3 aby przy tworzeniu nowego topick-u można było oprócz nazwy tematu wprowadzić jego opis?

[/img]
>>>>Intel Core 2 Duo E6300 1.8GHz @ 2.6GHz<<<<