Witajcie, pierwszy post
Jak zwykle to bywa, od razu z problemem. Postawiłem forum na phpbb2, ściągnąłem sobie styl alumitex, popracowałem nad nim zrobiłem z niego własny styl. Dodałem pliki i ikonki spolszczenia, wszystko działało cacy... aż do momentu w którym pierwsza z osób które poprosiłem o rejestrację nie spróbowała tego zrobić.
Okazuje się, że o ile przy użyciu SubSilver (zachowałem na wszelki wypadek) osoba rejestrująca się widzi formularz potwierdzenia tożsamości (literki na szarym tle, do wpisania w polu niżej), tak samo jak widziałem identyczny moduł u Was rejestrując się na niniejszym forum, tak gdy włączony jest mój zmodyfikowany alumitex, cała ta ramka po prostu się nie wyświetla - reszta strony rejestracyjnej wygląda jak powinna, ale ramki nie ma, a osoba akceptując dane czyta że nie wpisała kodu - bo ani go nie widziała, ani nie miała gdzie wpisać.
Proszę o pomoc w zlokalizowaniu w stylu SubSilver plików bądź fragmentu kodu odpowiadającego za tę część formularza rejestracyjnego i pomoc w przetransponowaniu go na mój alumitex. Z góry dziękuję i zaznaczam że odzewu potrzebuję ASAP, forum potrzebne jest mi do prac nad powstającym serwisem, a nie chcę żeby wiecznie stało na SubSilver