Witam z góry przepraszam jeśli nie w tym dziale piszę. Może od razu przejdę do problemu który mnie prześladuje otóż postawiłem forum dla swojej grupy z uczelni i chciałbym utworzyć dodatkowe pole przy rejestracji np imię i nazwisko które będzie się później wyświetlało w profilu i pod avatarem niestety problem polega na tym że jestem w tych sprawach laikiem samo utworzenie forum nie stworzyło mi większego problemu to dodanie dodatkowego pola przerosło już moje siły szukałem w google również i tutaj na forum... informacje te były już po części rozwiązane bo większości osób była troszkę dalej z postępem. Ja niestety muszę zrobić wszystko od początku byłbym wdzięczny za wszystkie wskazówki i jasne wytłumaczenie od czego zacząć. Pozdrawiam
Dodam że posiadam PHPBB by przemo
Po primo, to od by Przemo jest dzial Modyfikowane phpBB.
Po secundo, wcale nie szukales. Skoro masz by Przemo, to szukasz na forum by Przemo. http://www.przemo.org/phpBB2/forum/view ... le+profilu Po tertio, wypadaloby adminowi forum znac funkcje, ktore sa dostepne w PA....
Daj biedakowi rybę, a zje ją i będzie głodny. Daj biedakowi wędkę, a sam sobie bedzie łowił ryby!