Witam,
Kurczaki pieczone, mam problem z dodawaniem for. Cos kiedys musialem namieszac w pliku admin_forums.php, gdyz przy probie dodania jakiegokolwiek forum dostaje nastepujacy komunikat:
Cytuj:
SQL Error : 1110 Column 'forum_display_order' specified twice
INSERT INTO phpbb_forums (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, prune_enable, auth_view, forum_display_sort, forum_display_order, auth_read, forum_display_sort, forum_display_order, auth_post, forum_display_sort, forum_display_order, auth_reply, forum_display_sort, forum_display_order, auth_edit, forum_display_sort, forum_display_order, auth_delete, forum_display_sort, forum_display_order, auth_sticky, forum_display_sort, forum_display_order, auth_announce, forum_display_sort, forum_display_order, auth_vote, forum_display_sort, forum_display_order, auth_pollcreate, forum_display_sort, forum_display_order) VALUES ('35', 'rest', 2, '', 290, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 0, 1, 0, 0, 3, 0, 0, 3, 0, 0, 1, 0, 0, 1, 0, 0)
Line : 434
File : admin_forums.php
Poprostu siano... Niestety nie wiem kiedy to sie stalo, przy instalowaniu ktorej modyfikacji cos skopalem, poniewaz od bardzo dawna nie zakladane byly nowe fora. A o czywiscie po dodaniu jakiegokolwiek moda nie przychodzilo mi do glowy, zeby zrobic test pod katem dodawania for...
Mam prosbe wielka... Jakby ktos z Was mogl zerknac do mojego pliku admin_forums.php i podpowiedziec mi, co tam jest skopane, lub wrecz poprawic blad, bym byl niezmiernie wdzieczny.
LINK do pliku admin_forums.php
Pozdrawiam,
Majek.
.:MajeK:.
www.modelwork.pl
Uwagi moderatora Majek (dodane 24 Wrz 2007, 09:21):
Ostatnio edytowany przez Majek, 24 Wrz 2007, 09:21, edytowano w sumie 1 raz