Że proste to ja wiem

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi pomogłeś

Dzięki. Po prostu nie mogłam znaleźć tego kodu, dlatego pomyślałam, że może czegoś nie rozumiem i powinnam go szukać gdzie indziej

Zawsze lepiej zapytać niż coś zepsuć
[ Dodano: 23 Sie 2007 07:22 ]No i jest mały problem

Ustawiłam sobie wszystko w viewtopic.php i kolor postów moderatora zmienił się na ciemny fiolet. Przeszłam więc do stylu, ustawiłam co trzeba, wpisałam numer koloru... I lipa... Nadal ten fiolet
Cytuj:
Ewentualnie (zależnie od stylu) musimy dodać to do css'a w pliku overall_header.tpl. Także w tym przypadku postępujemy analogicznie jak w poprzednim pliku.
Czy w związku z zaistniałym 'błędem' (dla mnie inny kolor mimo poprawnych ustawień to błąd

) powinnam postąpić tak jak w cytacie?
Mój styl to SoftBlue.
[ Dodano: 23 Sie 2007 07:32 ]Tyle tylko, że tam to już kompletnie nie ma gdzie wpisać tego kodu. No, ale ja się nie znam, więc mogę się mylić. W każdym razie skoro mam postępować analogicznie to po
Kod:
/* General page style. The scroll bar colours only visible in IE5.5+ */
powinnam wkleić kod z kolorami, no ale w overall_header.tpl nie ma takiego kodu. Stąd wnioskuję, że jednak powinno być to w templates (gdzie jest). W takim razie dlaczego kolor jest nadal ten, który ustawił się przed wpisaniem kodu do templates?:/