rebus
Hmm jak chcesz poprawić bezpieczeństwo forum zeby ktoś np. po wejściu na twoje konto nie skopiował sobie bazy danych usun plik odpowiadający z admin/ wlasnie za kopie bazy danych (juz teraz nie pamietam jaki), ustaw sobie jakieś trudne hasło do pa, najlepiej wygeneruj sobie ciąg znaków, ja uzywam hasla ktore ma 32 znaki. Zadbaj o taki sam poziom zabezpieczen hasel moderatorow i adminow oraz osob ktore maja jakies tam uprawnienia na forum. Załóż na admin/ sobie dodatkowe haslo za pomocą .htaccess (pewnie da się z PA hostingu, zeby się nie meczyc nad kodem), nie instaluj attachment moda, chyba ze z łatą której nie ma w necie publicznie (userzy mogą nie wiedzieć po co, ale ekipa pewnie wie coś o phtml i opcji include w niej

), zabezpiecz sobie ftp jakimś mocnym hasłem, załóż logi połączeń dla całej twojej strony (pewnie masz taką mozliwość w Pa hostingu), patrz jakie mody instalujesz (najnowsze wersje i nie jakieś dziurawce z SQL In, RFI czy XSS). Co do kodu portalu to mam nadzieje że nie narobiłeś tam błędów bezpieczenstwa ? Oczywiście chyba najważniejsza sprawa, mam nadzieje że hosting jest jakiś porządny i nie webd.pl
APF 2.0 - patch | phpBB2 r0x | BeerMod 1.0.0 RC3 | My MODs