Jakies kilka dni temu zainstalowalam na swoim forum (wersja phpBB 2.0.19) mod Urodzin, zrobilam wszystko jak nalezy poczawszy od update'u bazy. Wszystko dziala bez problemu, bledow nie było, ale pojawił się wczoraj pierwszy problem (nigdy nie bylo problemow na forum) i tak myślę, ze zwiazany z tym modem, otoz zaczely mi znikac posty napisane przez uzytkownikow. Czy mozecie mi wyjasnic dlaczego? I czy musze w takim przypadku usuwac tego moda, czy jest sposob, by to naprawic?
Sprawdź, czy w bazie w tabeli _posts są te posty.
Jeśli nie, to moderatorzy się dobrze bawią. Raczej ten mod nie powinien (dobrze zainstalowany) usuwać postów użytkowników.
No właśnie wszystko zostało sprawdzone - nie ma tych postów wcale i to nie była wina maderatorów, gdyż tylko ja i moja koleżanka mamy dostęp do moderowania forum a wiem, że ona postów nie usuwała, zresztą nie było takiej potrzeby, robimy to bardzo rzadko i w wyjątkowych sytuacjach.
Ale forum (mam nadzieję) zostało już naprawione, a mod usunięty na dobre. Teraz poobserwujemy kilka dni, czy jest wszystko ok i dam znać.