na moim forum
www.forum.cesarz3.net userzy skarżą się
Cytuj:
Forum wyświetla, że w dziale Mapy&Savy jest nowa wiadomość. Wchodzę i wchodzę do tematu "wypasione miasta" , przeczytałam i widzę nową wiadomość w temacie "małe mapy w Caesar3?", zaglądam kto ją pisał i okazuje się, że... ja! Przeczytałam ją i co? W obu tematach nowe wiadomości, chociaż już je przeczytałam! A jedna jest moja!
Cytuj:
Ja też mam coś takiego jak andrzjka, tyle że często w różnych wątkach Smuteczek. Czasem trzeba odwiedzić dany wątek parę razy, żeby forum zapamiętało, że jest przeczytany. Można oczywiście zaznaczyć "oznacz wszystkie tematy", ale to trochę naokoło. Powinno się samo oznaczać jako przeczytane Smuteczek. Chyba jakiś błąd. Na innych forach by Przemo tego nie zauważyłem.
Cytuj:
Tera z kolei na stronie danego działu w ogóle nie widzę, w których wątkach są nowe posty. Jednocześnie na stronie głównej odpowiednie działy są zaznaczone jako te z nowymi postami, a w danym wątku są zaznaczone nowe posty.
Nie ma też na tym forum (i chyba nie było) użytecznej funkcji, z którą spotkałem się na innych forach by przemo. Na stronie danego działu przy danym wątku z nowymi postami powinien być pomarańczowy prostokącik. Po kliknięciu na niego przenosi nas bezpośrednio do pierwszego nowego postu w danym wątku.
nie wiem co mam robić, prosze o pomoc
za pomoc nigdy nie żałuję "pochwał"