Witam,
wczoraj bylem swiadkiem dyskusji
http://www.phpbb2.pl/forum/viewtopic.php?t=22657 ... uzytkownik zadal pytanie, dostal ostrzezenie.
Spowodowalo to dyskusje i kilka postow wytykajacych administratorowi zbyt niegrzeczna i pochopna reakcje. Ostrzezenie zostalo wycofane. admin pod wplywem krytyki i zapewne przemyslen - wycofala je bo bylo niesluszne.
Dzisiaj temat zostal zmanipulowany, powycinano z niego posty krytykujace te decyzje jak i te krytykujace sposob udzielana odpowiedzi ... opinia o schodzeniu forum na psy itd ... wycieto post w ktorym jakis kolega grzecznie zwrocil uwage ze forum jest oficjalnym supportem phpbb i tego typu odpowiedzi nie powinny miec miejsca.
Dzisiajsza odpowiedz admina jaka jest - kto wejdzie sam zobaczy - niestety jest to kolejne klamstwo. Zadalem sobie trud odszukania pytajacego - zarzadza forum ktore
edit: ma likanascie tysiecy logowan dziennie. Zapytalem czym obrazil admina w PW, okazuje sie ze nie obrazil a urazil dume:
Cytuj:
jedyne co moglo go zabolec ale to wyrwanie z kontekstu w calej wypowiedzi bylo uzasadnione "czy jestes taki tepy czy tylko udajesz"
Okazuje sie ze pytajacy ... mimo ze na forum nie uzyl zadnego obrazliwego slowa zostal na amen zbanowany, malo tego zapytalem kolege czy admin mial podstawy by zrobic to z powodu uzycia jakich obrazliwych czy wulgarnych slow - nic takiego nie mialo miejsca.
Coz, mam swoje lata na sieci siedze juz 10 pierwsze co pomyslalem to ze admin musi byc bardzo mlody skoro nadaje kary, cofa a nawet posuwa sie do podlych manipulacji tematami ... kolego Quba, masz 18 lat, moj syn jest od ciebie starszy, czlowiek ktorego tak nieuczciwie potraktowales ... ma 32 lata ... dam ci dobra rade ... odrobine pokory, odrobine pomyslunku i uczciwosci, wiesz przerazajace ze w tak mlodym wieku dopuszczasz sie juz tak podlych manipulacji i pisania nieprawdy.
Ot i moja opinia o forum po wczorajszym dniu, nigdy tu nie pisze, nie potrzebna mi pomoc, choc jestem zarejestrowany od 2005 ... odpowiem tu adminowi bo nie dal mi szany - fakt mam trzy konta, do jednego zapomnialem hasla a adres domeny nie istnieje wiec przypominanie nic nie da - trzecie zarejestrowalem dzisiaj by wyczorpujaco odpowiedziec na pytanie czyli udzielic odpowiedzi ktorej ty udzielic nie potrafiles.
Uwagi moderatora zibi_zd (dodane 20 Kwi 2008, 21:22):
Ostatnio edytowany przez zibi_zd, 20 Kwi 2008, 21:22, edytowano w sumie 1 raz