jaką polecacie najlepszą książke do zaawansowanej nauki CSSa chce wiedziec o nim wszystko i poszukuje ksiązki.
z gory dzieki.
Odpowiedzi
Wysłany: 18 Wrz 2005, 11:32
Mar
Hmm, widzę, że uparcie dążyć w zdobywaniu wiedzy, ale zastanawia mnie fakt jak u Ciebie idzie z realizacją? Patrząc na Twoje tematy na tym forum, hmm ciekawe czy przeczytałeś wszystkie książki o ktore tam pytałeś...
No ale do rzeczy, polecam książki z wydawnictwa Helion, choć ja i tak zawsze uczyłem się na przykładach
Hmm, widzę, że uparcie dążyć w zdobywaniu wiedzy, ale zastanawia mnie fakt jak u Ciebie idzie z realizacją? Patrząc na Twoje tematy na tym forum, hmm ciekawe czy przeczytałeś wszystkie książki o ktore tam pytałeś...
No ale do rzeczy, polecam książki z wydawnictwa Helion, choć ja i tak zawsze uczyłem się na przykładach
narazie idzie kiepso i wole o tym nie mowic ale przed mną jeszcze dluga przyszlosc wiec sądze ze zdąrze dokonac tego czego chce
Wysłany: 20 Wrz 2005, 20:30
Mar
web77 napisał(a):
zdąrze
Tak na marginesie, zanim zabierzesz się za CSS i inne tego typu książki, najpierw powinienneś i to kilkakrotnie przeczytać słownik języka polskiego!!!