Witam wszystkich mam problem z instalacja Board3 portal. Gdy robie to recznie mam bledy nie moge zainstalowac. Postanowilem uzyc do tego automoda. Ale rowniez mam problemy. Automod zrobil swoje, dostalem pliki ktore zmodyfikowal i ktore musze wrzucic na serwer (zrobilem to ale z problemami bo nie moglem nadpisac 6 plikow, dlatego usunalem tamte i dodalem te) i mam taki efekt jak na zalaczonym obrazku. Moze mi ktos pomoc?
Na pewno wrzuciłeś je tam, gdzie trzeba? Pamiętaj, że to ma być w folderze "portal".
Pomagam jedynie na forum!
Wysłany: 11 Wrz 2011, 20:49
creat91
Rzeczywiście Ja wrzucałem to do głównego katalogu. Zabieram się do poprawki tego bledu. Mam nadzieje ze podziała
Wysłany: 12 Wrz 2011, 12:34
creat91
Jakims cudem zainstalowalem portal i dziala. Teraz chcialbym wgrac styl http://www.awesomestyles.com/phpbb3-sty ... aniversary ktory bazuje na subsilver2. Wiec wchodze w instrukcje do subsilvera2 ale w plikach do modyfikacji strasznie roznia sie te kody i po zmianie szablonu strona siada. Co teraz? Widzialem kilka for uzywa tego szablonu i portalu
PS.
Pod prosilver dziala, gdy zmienia na wow5thaniversary to wyskakuje mi
Kod:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/czarnyle/public_html/phpBB3/cache/tpl_WoW5thAniversary_overall_header.html.php on line 186