Moje forum na lycos'ie padlo juz 3 razy....
nie wiem co jest grane... forum niby dziala normalnie ale podczas proby zalogowania wyskakuje "nie mozna wyswietlic strony.." czy jakos tak -.- to samo co jak sie wpisze zly adres w przegladarce.... juz 3x tak mialem
Niby ma problem z plikiem login.php...
Wiedzac o tym ze juz mi padlo 2x zabezpieczylem sie robiac kopie zapasowa calego forum zapisujac plik sql na dysku, jak wszystko dzialalo jeszcze idealnie... wykasowalem wszystko z serwera i po zainstalowaniu na nowo forum wybieram opcje "odtwarzanie" z panelu admina i wyskakuje mi cos takiego:
Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '
-juz mnie krew zalewa , mam backup a nie wiem jak go wgrac..
Podczas stawiania / kopiowania forum na serwer za pomoca smart ftp pokazuja mi sie czerwone napisy od czasu do czasu tak jakby nie mogl skopiowac jakis tam plikow ....no ale forum zawsze mi dziala pare dni bez zarzutu nie wiem co jest.... wczesniej jeszcze jak nie wiedzialem ze jest cos takiego jak kopia zapasowa , przegralem caly katalog forum na dysk z wszystkimi podkatalogami i plikami , niestety forum chyba dziala jak system operacyjny bo po wgraniu tego spowrotem na juz czysty serwer nie dzialalo...., prosze pomuzcie mi odzyskac spokuj ducha , co jest robie zle?