BuLi napisał(a):
Sprawdź jeszcze raz viewtopic.php Czy się zgadza wszystko
Boze..

co ma viewtopic.php do strony glownej ??
Ja mam problem na stronie glownej forum, czytaj uwaznie:
Lwie_Serce_ napisał(a):
Moze wytlumacze to tak:
Zalozmy ze user wchodzi na forum phpbb2, loguje sie, wybiera dzial Modyfikacje i pisze cos w temacie Problemy z modyfikacjami. Gdy juz w tym temacie napisze swojego posta i na koncu kliknie "wyslij" na stronie glownej forum przy tym temacie bedzie widac Dzisiaj o 07:58, problem, user...ale to nie wszystko, gdyz po chwili dostrzega ze na calym forum we wszystkich dzialach czyli w phpbb2.pl, phpBB 2.0.x, Modyfikacje, Style, Off-Topic i we wszystkich tematach tych dzialow wyswietlila sie jedna i ta sama godzina co w temacie Problemy z modyfikacjami, w ktorym napisal swojego posta, czyli "Dzisiaj o 07:58" mimo ze user napisal tylko jednego posta o tej godzinie tylko w jednym dziale i jeden temat. Ale gdy usunal swojego napisanego posta z forum to na calym forum z wszystkich tematow w danych dzialach poznikaly godziny zapisu jego posta czyli Dzisiaj o 07:58 i napisal np. w dziale Style przy temacie Serwery zalozyl nowy watek, napisal posta znow dal wyslij i znow na calym forum we wszystkich tematach wyswietlilo jedna i ta sama godzine zapisu tylko tego jednego posta. U mnie na forum wlasnie sie tak dzieje i stalo sie to po zainstalowaniu moda color ranks i nie wiem jak to naprawic zeby bylo dobrze tj, jak ktos napisze posta to zeby nie wyswietlalo godziny zapisu tego posta we wszystkich tematach mojego forum
Prosze pomozcie mi, bardzo was prosze
Czy ktos mi wreszcie pomoze ??????
[ Dodano: 01 Lip 2005 09:35 ]BuLi napisał(a):
No to wyedytowałeś źle pliki
Wyedytowalem wszystko tak jak bylo podane w instrukcji moda CR
Dlaczego mi sie nie koloruje te grupy ??????
[ Dodano: 01 Lip 2005 13:10 ]Czy ktos moze mi pomoc, zeby mi kolorowalo grupy ??