Witam.
Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim dziale. Postaram się opisać w czym problem z attach mod.
Mianowicie ma dwie skóry na forum. Skóra nr1 dział bez problemów...załaczniki wyświetlają się, można je dodawać w/g wcześniej ustalonej konfiguracji.
Natomiast na skórze nr 2, która jest nowa...załączniki wcześniej dodane pod skórą nr1 wyświetlają się poprawnie,ale w momencie kiedy chcę dodać nowy załącznik zapisuje się w treści tematu tylko tekst ale załącznik nie zostaje wgrany na serwer i go po prostu tam nie ma. Próbowałem również wrzucić na próbę pliki związane z attach modem ze skóry nr 1 do skóry nr 2, ale bez pozytywnego skutku. Również w PA testując skrypt za pomocą" testuj attach" nie pojawia się komunikat o błędzie. Zapewne dla biegłego w materii pbpbb będzie to bułka z masłem. Proszę o pomoc.
Za pomoc mogę zapłacić w tym celu proszę o kontakt email lub PW. Dodam tylko, że proszę o pomoc osoby pewnej swojej wiedzy, ponieważ już po raz drugi programista zrobił jak zrobił i sobie poszedł szukać świętego mikołaja.
pozdrawiam